Translate

2 Kasım 2011 Çarşamba

KURBAN BAYRAMI SABAHI ve ŞEHİTLERİMİZ


Değerli dostlar,
Ramazan bayramını geride bırakıp Kurban bayramına geldik, her bayram olduğu gibi bu bayramda gurbettekiler sılaya ulaşacak, bayram namazı sonrası anneler babalar evlatlarına kavuşacak fakat   55 haneye ateş düşecek  55 anne ve baba evlatları olmadan ilk bayramlarını geçirecek.
Evet Ramazan bayramından bu güne ülkemizin dört bir yanından   yirmi yaşında  55 gencimizi hayatlarının baharında vatan uğruna  şehit verdik, kimilerinin geride küçük çocukları var kiminin yaşlı anne ve babası var,bu bayramda onları acıları ile baş başa bırakmamız gerek.
Sevgili Gençler;
Bayram namazından  sonra şehit ailelerinin evlerine  tekrar ateş düşecek. Onlar evlatları olmadan, bir kısmı ise babaları olmadan ilk bayramlarını geçirecekler  onları  bayram sabahı yalnız bırakmayalım , o  kutsal anne ve babaların ellerini öpelim, o yetim çocukları sevindirelim onların acılarını paylaşalım bayram sabahı  onlara o acıyı yaşatmayalım.
Aşağıdaki linkte şehitlerimizin künyeleri mevcut buradan bilgi alabilirsiniz.


2-RAMAZAN BAYRAMI TRAFİK KAZASI BİLANÇOSU
2011 Ramazan bayramı trafik kazalarının bilançosu  162 ölü  son yaşadığımız VAN depremindeki kaybımız 366 ölü eğer bu gidişe dur diyemezsek 2 aylık bilanço VAN depreminde ki kaybımızı geçecek.
 Doğal afette bu kadar kurban verdik  tüm dünya ayağa kalktı, özellikle ülkemizde çok güzel bir dayanışma örneği sergiledik fakat bu konuda çok duyarsızız, halbuki  burada ki rakam depreme eş değerde, istatistiklere göre  belki de geçecek,150 kişiyi daha yollarda kaybedeceğiz
Yazık çok yazık.
Kaynak:A.A
Herkesin mübarek kurban bayramını  tebrik eder, kazasız belasız bir bayram dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder